Tillbaka till sök

Objekt/Projektsäljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
På Smedstorps Snickeri vårdar vi det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Vi har tillverkat våra kök mitt på det vackra Österlen sedan 1945 och kommer fortsätta att göra det. Vi har många små, medelstora kunder, både slutkonsument och byggnadsentreprenader/fastighetsbolag. Smedstorp snickeri AB har 40 st högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv köksleverantör.

Smedstorps Snickeri har haft en stabil tillväxt senaste tiden och vi står inför ytterligare ökningar, därför söker vi en affärsinriktad och driven Objekt/Projektsäljare till vårt kontor i Smedstorp.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vår framtidsvision är att växa på den svenska köksmarknaden samt att utveckla Smedstorps Snickeri AB till ett varumärke som är starkt förknippat med kvalitet och service.

Du kommer att ansvara för försäljning av kök-, badrumsinredning, skjutdörrar samt vitvaror mot byggsektorn. En del konsumentkunder förekommer också.
Du förväntas att hjälpa kunderna genom hela försäljningsprocessen fram till avslut. Ge kunden en professionell rådgivning och planering i programmet Winner.
Eget budgetansvar samt rapportera uppföljning och utfall. Du ingår i säljgruppen och rapporterar till marknadsansvarig/VD.

Din bakgrund
Din utbildningsmässiga bakgrund ligger inom bygg- och/ eller säljområdet. Viktigt är att du har en god förståelse för byggprocessen och dess normer. Har du arbetat med köksinredning och inredning i allmänhet eller som arbetsledare, platschef inom byggsektorn ser vi detta som ett stort plus. Du drivs av att uppnå resultat och du har en god förhandlingsvana. Naturligtvis har du mycket god datorvana och du är van att arbeta i ritprogram. Har du erfarenhet av ritprogrammet Winner är det meriterande.

Du som person
Du är analytisk, har god kommersiell förståelse och är resultatorienterad. Van vid kundkontakt och reklamationshantering. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning hos Smedstorp Snickeri AB. Lönesättningen är individuell. Tillsättning sker under våren 2018.

Känner du dig lockad av att bli en del av vår spännande framtid?

Välkommen med din ansökan via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2018-02-19

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sebastian Siversson 0417-779983

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-19

 • Tjänstgöringsort

  Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.