Tillbaka till sök

Betongarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu för kunds räkning en betongarbetare i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att forma, gjuta och armera betongplintar och liknande produkter. Tillverkningen du kommer att jobba på är en halvautomatisk linje. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga och arbetet utförs i kunds industrilokaler.

Din bakgrund
För att vara intressant för tjänsten bör du ha utbildning eller erfarenhet från annan tillverkningsindustri. Du bör ha maskintekniskt kunnande och ska vara allmänt händig. Meriterande om du har svetskunskaper eller erfarenhet av arbete med betong/armering. Som person är du ambitiös, noggrann och inte rädd för att hugga i, samtidigt som du är en utpräglad lagspelare.

Dagtid, heltid. Tillträde mitten av mars.
Varaktighet: till och med augusti 2018 med goda möjligheter till förlängning.
Ansökningar tas endast emot via vår hemsida. Urval sker löpande, så vi ser helst att du skickar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 27 februari.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-27

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.