Tillbaka till sök

Installationselektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi ett par installationselektriker till Sydkustens Eltjänst i Skivarp.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av inkoppling, service och underhåll av all förekommande el i fastigheter. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års arbetserfarenhet. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Som person är du noggrann, engagerad och driven. Då stor del av kunderna är privatpersoner är social kompetens och god serviceförmåga av största vikt.
B-körkort är ett krav.

Tillträde snarast.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-11

 • Tjänstgöringsort

  Svedala (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.