Tillbaka till sök

Driftsättare/provare till Olssons Elektromekaniska

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi en driftsättare som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Som driftsättare/provare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga. Du har god kunskap inom el och automation, och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som driftsättare. Gärna dokumenterad erfarenhet från något av områdena, reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk. Vi håller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden internt om så skulle behövas.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, stefan@wikan.se, 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-03-03

 • Tjänstgöringsort

  Skurup (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.