Tillbaka till sök

Ekonomiassistent till Äppelriket

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄppelriket söker nu en ekonomiassistent.

Om företaget
Äppelriket är ett odlarägt företag, med 90 medlemmar som säljer sin frukt under varumärket Äppelriket. Cirka 60 % av all svenskproducerad frukt säljs av Äppelriket. Ett normalår säljer Äppelriket cirka 12-14 miljoner kilo frukt odlad i Skåne, Blekinge och Södra Småland. Äppelriket satsar på framtiden och har en målsättning att volymen skall vara minst 17 miljoner kilo år 2020. Framtiden ser med andra ord ganska ljus ut.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och till viss del löneberäkning.

Andra allmänna administrativa uppgifter är också vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har utbildning inom ekonomi eller några års erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet. Meriterande är om du har någon erfarenhet av Kontek eller något annat lönesystem. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en hög samarbetsförmåga. Du är också
självständig och van vid att ta ansvar i din roll som ekonomiassistent.

Information och kontakt
Tillträde snarast. Tjänsten börjar som en visstidsanställning som i nästa steg förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Äppelriket.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Vid funderingar, vänligen kontakta Sebastian Siversson på 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson på 0417- 77 99 84.

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-17

 • Tjänstgöringsort

  Simrishamn (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.