Tillbaka till sök

IT-ansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en IT-ansvarig för kunds räkning i Skellefteå

Dina arbetsuppgifter
Som IT-ansvarig är du en nyckelperson för koncernens hela IT-verksamhet. Du ansvarar för att skapa de rätta förutsättningarna för en god IT-miljö i koncernens samtliga bolag.
Du är också oftast operativt involverad och utvecklar och driver IT-utvecklingen framåt.
Du arbetar med hantering av licenser och avtal, övervakning och underhåll av IT-system. Uppdatering av hårdvara, implementering av ny programvara och sköta den dagliga IT-driften. I din roll som IT-ansvarig får du arbeta med all IT-infrastruktur på företaget. Det kan gälla allt från telefoni, servrar och affärssystem mm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är positiv, drivande, ansvarsfull, strukturerad och systematisk. Du är lyhörd och socialt kompetent för att kunna bemöta kunder och samarbeta med olika intressenter, både internt och externt. Du har ett analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning för att säkra en stabil och bra användarmiljö.
Vidare är du engagerad och teamorienterad och bidrar till effektivisering och förbättring.
För att lyckas i rollen ser vi att du har en bakgrund inom IT. Du har god förståelse av it-tekniskt arbete såsom IT-förvaltning och/eller i IT-utvecklingsprojekt. Vi tror att din utbildningsbakgrund kan vara akademisk examen inom IT eller motsvarande. Du har god kunskap om Windows servermiljö samt nätverk.
Du har arbetat i någon form av ledade roll, är organiserad, strukturerad och har en väl utvecklad förmåga att planera och följa upp din plan. Du har lätt att prioritera både i vardagen och under press.
Arbetet innebär en del resor så därför måste du ha B-körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar kunden med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 2019-03-31. Hör gärna av dig med eventuella frågor till Kenneth Vidmark tel: 072-907 02 81, e-post kenneth@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-03-31

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.