Tillbaka till sök

Seniora Underhållstekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi ett antal seniora underhållstekniker som kan och vill jobba vid behov hos vår kund som är ett större livsmedelsföretag i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning som arbetar både förebyggande och med avhjälpande underhåll.
I tjänsten ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskinparken. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring förbättringar av produktionsprocesserna. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare har arbetat eller har relevant utbildning inom processindustrin i liknade befattningar. Du ska ha bred erfarenhet av underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin.
Du är noggrann och har mycket god förmåga att bereda och planera ditt arbete. Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår i tjänsten.
Tjänsten är en behovsanställning via Wikan Personal.
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91
Ansökningar tas endast emot via www.wikan.se/Lund

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Sommarjobb

 • Sista ansökningsdag

  2019-04-05

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.