Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Driven servicetekniker

Driven servicetekniker

Om företaget
Kundföretaget står inför en spännande och rolig utveckling. Kunden förser industrin men robotautomation i en ny nisch. Det finns robotar som är godkända att jobba tillsammans med oss människor och det gör att det har öppnats helt nya möjligheter för att automatisera med robotar. Man jobbar med en kombination av mjukvara, robotar och innovativ ingennjörskonst så att man producerar enkla lösningar som inte finns i Sverige idag.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du vara med och bygga företagets maskiner, men också kunna installera maskiner ute hos kunder. Att bygga en maskin innehåller många olika moment, allt från att montera upp utrustning på stativ, koppla elen till sensorer, motorer och robotar, bygga styrskåp, fästa upp kablage, robotprogrammera osv. Efter att maskinen är klar så kommer igångkörning och testning att behöva göras.
Det kommer vara ett omväxlande jobb då du kommer växla mellan att vara i produktionen i Trollhättan med att vara ute i verkligheten hos kunder, flexibilitet är därför mycket viktigt då man kan behöva jobba över ordinarie arbetstid för att kunna leverera i tid till kunden.
Jobbet är ganska allround samtidigt som det är väldigt roligt och utmanande.
Du ska kunna vara med i hela kedjan från byggnation till installation. Man bygger både standardmässiga maskiner men också kundspecifika maskiner så du kommer till en kreativ miljö med väldigt lite monotont arbete.
Det kommer innebära en del resor i arbetet och det är därför viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att resa då kunden har både svenska och utländska kunder, så du måste känna att resa är något du gillar och tycker är roligt. Det kommer mest bli resor inom Sverige men du kan också behöva åka utanför Sverige.Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av att har gjort el-installationer på maskiner eller har en utbildning i styr®ler teknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som exempelvis industrielektriker.
Du bör kunna läsa en el-ritning eller i alla fall ha en stark vilja att vilja lära dig det.
Baskunskaper i robotprogrammering och programförståelse behövs för att kunna göra enklare programmering samt att köra maskinerna man bygger. Det handlar om att ha ett logiskt tänkande så har du jobbat med PLC så är det en merit även om du inte jobbat med robot.
Det är viktigt att du har vilja och driv och kan ta tag i saker och få saker gjorda.
Du behöver också tycka att det är roligt att skapa goda relationer med personer omkring dig och vara engagerad då det är viktigt att ha nöjda kunder och ett starkt varumärke.
Då man jobbar både med svenska och utländska kunder så måste du kunna prata och skriva på svenska och engelska.
Ett B-körkort är ett måste eftersom du kommer köra del.

Arbetsuppgifterna kan komma att innehålla:
- Mekanisk montering
- El-installation
- Programmering av robot
- Göra drift- och egenkontroller
- Drift-tagning och testkörning, i produktionen
- Installation av maskiner ute hos kund
- Felsökning och felavhjälpning ute hos kund
- Dokumentera och återkoppla efter utförd aktivitet

Är du engagerad, tävlingsinriktad och har en vilja att leverera och bidra till framgång?
Vill du ha ett roligt och omväxlande jobb samt skapa förändring?
Då skall du söka jobbet som tekniker hos oss!


Information och kontakt

Anställningen är ett konsultuppdrag. Man får därför en anställning hos Wikan Personal och blir uthyrd till kund. Är du rätt person finns det mycket goda möjligheter till direktanställning hos kunden.

För mer information kontakta Suad Iseni 0520-52 77 32, suad@wikan.se
Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 13 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-15

Tjänstgöringsort

Trollhättan (Västra Götalands län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår