Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektledare

Projektledare

Om företaget
Zafe Care Systems är ett snabbväxande bolag som ligger i framkanten inom den senaste välfärdstekniken.
Zafe Care Systems marknadsför och implementerar välfärdstekniska produkter och tjänster såsom digitala trygghetslarm, kameror och andra IT relaterade lösningar för vård och omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och Landsting. Zafes produkter och tjänster används idag i mer än 200 kommuner i landet. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och är med sin moderna teknik marknadsledande. Våra produkter och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen och ger personalen verktyg för effektivare och säkrare arbetssätt.

Läs mer på www.zafe.se

Är du redo för en ny utmaning där du får möjligheten att förverkliga dina idéer om hur en effektiv projektprocess skall utformas?
Känner du att du vill utvecklas i en spännande miljö i ett stabilt och expansivt bolag som inte är beroende av konjunkturen och där du får jobba med den absolut senaste tekniken inom digitalisering, då är detta en roll för dig! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi fortsätter att växa kraftigt och söker en erfaren och driven projektledare!

Vi vet redan nu att du är speciell, att du har en inre drivkraft att vilja påverka och göra skillnad. Du har dessutom en naturlig talang att få människor att vilja vara med och ta ansvar och leverera i tid.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Zafe Care Systems innebär din roll att du har ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt åt gången. Projektlängden varierar mellan några månader till över ett års tid. Ett exempel på projekt kan vara etablering av trygghetslarmssystem på äldreboende där du ansvarar för helheten. Du kommer att ha kontakt med ansvariga på boendet, kommuners IT-avdelning, olika konsultbolag och andra samarbetspartner som är involverade i projekten. I rollen ingår även att säkerställa utbildningen för våra kunders personal. Hos oss får du möjlighet att förverkliga dina idéer om hur en effektiv projektprocess skall utformas och du blir en nyckelperson i vår fortsatta framgång.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Styra och leda projekten med hög närvaro.
- Planera, samordna och driva samtliga aktiviteter i projektet.
- Ansvara för att projektmålen uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet.
- Se nya affärsmöjligheter under projektets gång som kan skapa ytterligare mervärden för kunden.
- Upprätta avtal med underentreprenörer och avropa deras tjänster enligt plan.
- Planera och avropa interna resurser för respektive projekt.
- Säkerställa att projekten genomförs i enlighet med gällande lagar och förordningar samt enligt företagets kvalitets- och miljöledningssystem.
- Vara primär kontaktperson mellan Zafe Care Systems och kunden.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av projektledning eller verksamhetsutveckling.
Troligen är du projektledare idag där du har jobbat med projektprocesser, men du kan även ha jobbat med uppkopplade system, utveckling av flöden, automatisering eller leanprojekt. Du kan även ha erfarenhet från ledande befattning eller verksamhetsutveckling inom vård och omsorg.

Du har minst en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet och vi ser gärna att du dessutom har en utbildning eller gått kurser inom projektledning.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du motiveras av att sätta igång och slutföra projekt med goda resultat. Du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du inte missar avgörande detaljer. Ditt intresse för affärer samt din förmåga att förstå affärsmässiga principer bidrar till att du skapar de mest effektiva lösningarna för oss och kunden. Du vet hur du ska prioritera för att leverera i förhållande till tid, kostnad och kvalitet. Vidare är du en strukturerad person som har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt. Genom ditt sätt att kommunicera och ditt engagemang får du lätt med dig andra.
Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i något projektledningssystem. Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift och att du har god förståelse i det engelska språket. Körkort B är ett krav.

Information och kontakt
Känner du att detta är en roll för dig - välkommen att skicka in din ansökan om vem du är, vad du utmanas av och varför du vill jobba hos Zafe.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Zafe Care Systems och tillsättning sker efter överenskommelse. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Kristianstad. Resdagar förekommer.

Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 6 januari 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-06

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår