Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fastighets- och underhållsreparatör

Nu hjälper vi Kiviks Musteri att hitta en medarbetare till deras underhållsteam.

Fastighets- och underhållsreparatör


Nu hjälper vi Kiviks Musteri att hitta en medarbetare till deras underhållsteam.

Om företaget
Kiviks Musteri är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker.
Vi har funnits på Österlen sedan 1888 och är idag ett modernt livsmedelsföretag med en familjär företagskultur och stort engagemang för bygden. Hållbarhet och ansvar kommer naturligt för oss som företag i en naturnära miljö.
Idag har Kiviks Musteri 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk. Varje år kommer dessutom 250.000 personer till våra besöksmål i Kivik och Solnäs Gård för att uppleva oss på plats.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att bidra till fastighetsskötsel på både in- och utsidan av fabriksfastigheterna och vissa besöksmålsfastigheter. Du servar, reparerar och underhåller även fastigheternas pannor, kompressorer, vattenverk och reningsverk. Som en medlem i verkstadens underhållsteam kommer du även att vara delaktig i produktionens processer gällande framställning av vin, sylt, juicer, puré m.m. Du kommer också att vara en viktig kugge när det gäller Kiviks Musteris ständigt pågående förbättringsarbete över fabrikens alla funktioner.
Skift-arbete och beredskap kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning, eller motsvarande. Dina svetskunskaper, i såväl rostfritt som svartplåt, är goda. Svarvning, VVS och att jobba med olika styrsystem är inte främmande för dig. Du har erfarenhet av fastighetsunderhållets alla delar och har arbetat inom tillverksindudstrin. Kännedom om underhållssystemet Tecla är meriterande. Att behärska svenska i tal och skrift, och ha grundläggande kunskaper i engelska språket, är ett krav. Även bil och körkort krävs.

En problemlösare med stort tekniskt intresse beskriver dig som person. Dessutom är du strukturerad, noggrann och har ett driv och engagemang för ditt arbete. Du trivs med att ingå i ett team och samarbeta med andra.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82.

Tillträde under hösten

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 14 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-30

Tjänstgöringsort

Simrishamn (Skånes län)

Kontaktpersoner
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår