Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Anläggare

Nu söker vi en anläggare till ett av våra kundföretag mitt i Skåne.

Anläggare


Nu söker vi en anläggare till ett av våra kundföretag mitt i Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att huvudsakligen att arbeta med markjustering och allt vad det innefatar. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå materialbeställningar.
Arbetet utförs runt hela skåne men du utgår hemifrån. Oftast jobbar man in hela veckan på måndag-torsdag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du som söker tjänsten är en erfaren anläggare som är självgående och har erfarenhet inom mark och rörläggning. Du har också erfarenhet av ritningsläsning inom området.
Oftast jobbar ni två och två tillsammans med en maskinist och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.
Du är flexibel och kan hugga i där det behövs. Du tycker om att prestera, är lojal och ansvarsfull. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Så också goda kunskaper i svenska språket.

Information och kontakt
Tillträde omgående.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du inledningsvis blir anställd av Wikan Personal och förväntas sedan övergå i anställning hos kundföretaget.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se, Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Sebastian Siversson 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-31

Tjänstgöringsort

Höör (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår