Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Drift- /Underhållstekniker till Nordic Sea Winery

Nu söker vi en drift- & underhållstekniker till Skandinaviens största producent av vin, med ca 24 miljoner liter årligen till både Sverige och Export i världens alla hörn.

Drift- /Underhållstekniker till Nordic Sea WineryOm företaget
2009 startade Oenoforosgruppen Nordic Sea Winery i Simrishamn. Vineriet är en av norra Europas mest moderna vinanläggningar. På Nordic Sea Winery produceras några av Systembolagets mest sålda och kända varumärken. Druvorna till vinet plockas runt om i världen och jäser på satellitvinerier för att sedan skeppas till Nordic Sea Winery. Här förädlas och lagras vinerna innan de buteljeras/tappas på flaska eller box. Läs mer om Nordic Sea Winery på http://nordicseawinery.se/.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som operativ underhållstekniker på Nordic Sea Winery är en bred roll med olika arbetsmoment inom verksamheten.
Serva, reparera, justera och underhålla maskinerna kommer att prägla din vardag. Även förebyggande underhållsarbete, felsökningar och förbättringsarbete ingår i din arbetsroll. Du ingår i ett underhållsteam som ser till att allt flyter på i processerna på respektive avdelning. Viss jour förekommer vid behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för problemlösning när det gäller automation, mekanik, verkstad etc. Dessutom har du goda svetskunskaper. Erfarenhet av automation och/eller el är meriterande.
Du behöver ha förståelse för maskiner och vara lösningsinriktad för att finna sätt att, tillsammans med dina två kollegor i teamet, se till att maskinparken fungerar på bästa sätt.
Som person är du prestigelös, flexibel och serviceminded. Noggrannhet och struktur är också beskrivningar på din personlighet.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, sebastian@wikan.se, 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82

Tillträde under första kvartalet 2021.

Tjänsten börjar med en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning.

Ansök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Tjänstgöringsort

Simrishamn (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår