Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Verkmästare

Nu söker vi en verkmästare till NTB-Service (Nordic Truck Bodies Service AB), f d Norfrig Service, i Malmö.

VerkmästareOm företaget
NTB-Service AB
Specialister på påbyggnadsreparationer och överflyttningar av påbyggnationer på tunga fordon, vi utför de flesta typer av glasfiber, plast och plåt reparationer och har även en egen lackeringsavdelning.

VI ÄR MÄRKESOBEROENDE

Vi är ledande på alla typer av karosserireparationer, inredningar och överflyttningar.
Vi bygger vårt arbete med kunden i fokus.
Vi har samarbete med samtliga försäkringsbolag, leverantörer och påbyggare.
Vi ger Er kvalité på både tekniskt kunnande och reservdelar samt erbjuder hög leveranssäkerhet
Vårt samarbete med andra tillverkare och servicepartners ska ge dig som kund en komplett lösning.
Läs mer om företaget på www.ntbservice.se.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som Verkmästare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i verkstaden. Du ansvarar även för att arbetet utförs enligt gällande instruktioner på ett säkert, effektivt och kvalitativt sätt, vilket är ekonomiskt både för kunden och verkstaden. På NTB Service är arbetsmiljöarbete prioriterat och du har en ledande roll att uppmuntra och säkerställa ett säkert och långsiktigt hållbart arbetssätt.
Du stöttar tekniker med instruktioner och anvisningar, vägleder vid felsökning och val av rätt reparationsmetod samt kvalitetssäkrar utfört arbete innan kunden hämtar sitt fordon. Som en medlem av serviceteamet är du delaktig i verkstadens administration och arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer med interna och externa kunder och säkerställer att informationen om utfört arbete är tydliga internt och indirekt till kund.
En viktig del av rollen är att långsiktigt arbeta för att vår personal ska bli självgående och främja ett gott samarbete inom alla delar av driftstället.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon/teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och har du arbetsledarutbildning är det meriterande. Du besitter även god teknisk kompetens med kunskaper om fordonsreparationer.
För tjänsten krävs att du har lätt att ta till dig olika IT-system.
Du trivs med många kontakter och att hantera en mängd ärenden, du kan snabbt rycka in och hjälpa dina kollegor med tekniska problem. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Du är duktig på att planera och organisera. Som person är du serviceinriktad och ordningsam. Framförallt brinner du att utveckla människor.
Som en del av vårt team är du flexibel och trivs med utmaningen att lösa såväl snabba som mer komplexa ärenden åt våra kunder tillsammans med dina kollegor. Du behärskar svenska både i tal och skrift. B-behörighet är ett krav, har du även CE är det meriterande.
Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi ständigt utmanar våra processer.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82

Tillträde under första kvartalet 2021.

Ansök direkt eftersom ansökningarna behandlas löpande!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Tjänstgöringsort

Malmö (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår