Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektledare - Lufttransportsystem till Presona

Nu söker vi en projektledare till till Presona i Tomelilla.

Projektledare - Lufttransportsystem till PresonaOm företaget
Presona AB är en ledande global leverantör av komprimeringsutrustning för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Vårt produktsortiment omfattar också spillhanteringssystem för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare. Vi finns i Tomelilla och huserar i moderna och luftiga lokaler. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvalitén i alla led. Vi har genom årens lopp levererat mer än 1000 installationer till mer än 60 länder och vår exportandel ligger på ca 80%.

Dina arbetsuppgifter
Arbetetet innebär i huvudsak att projektera och kapacitetsberäkna kundspecifika system samt ta fram tekniska specifikationer, projekt- och systemritningar.
Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer. Internt är det mycket samarbete med produktions-, konstruktions-, försäljnings- och serviceavdelningarna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller motsvarande. Du har erfarenhet av projektledning inom tillverkning/anläggningsbyggeri och goda kunskaper i CAD, 2D-ritning. Du är en van datoranvändare och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Pratar du även tyska är det ett plus.
Du är en driven person som brinner för problemlösning och nya tekniska lösningar. Du gillar att jobba i team och har lätt för att kommunicera.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en rekrytering och Presona kommer att bli din arbetsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Tjänstgöringsort

Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår