Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lageransvarig till DISAB

DISAB Vacuum Technology AB expanderar och söker nu en operativ lageransvarig.

Lageransvarig till DISABOm företaget
Sedan 1976 har DISAB utvecklat och designat marknadens ledande vakuumlastare, en lastbil försedd med kraftfullt vakuum för att suga upp och transportera bort alla slags avfalls- och materialhanteringsproblem. Vi tillhandahåller våra kunder och partners med innovativa produkter och tjänster. Vi ställer de rätta frågorna och utforskar varje möjlighet för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje uppdrag. DISAB Vacuum Technology AB är ISO 9001:2015 certifierade.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för vår interna logistik, vårt lager, våra lagersaldon, våra truckar, vårt lagersystem och hur flödena läggs upp.
Du är operativ; tar emot gods, skickar gods, plockar material till produktion, service och reservdelsorder. Beställer frakter. Du är med och utvecklar vår ankomstkontroll och genomför även ett visst mått av ankomstkontroll.
Du hanterar inkommande material till produktion och service men även leveranser och reservdelar till kunder tillsammans med dina kollegor.
Arbetstid dagtid. Flexibilitet i arbetstid behövs för att kunna ta emot gods eller leverera akut, vilket innebär att du inte kan ha din bostad alltför långt från Eslöv.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom lagerarbete och logistik. Du ska ha erfarenhet av lagersystem, gärna Pyramid. Vi kommer att under 2021 utveckla vårt lagerhanteringssystem inför den kommande expansionen. Vi kommer under året bygga ytterligare en produktionslokal för att öka kapaciteten och du kommer att vara en viktig kugge i hur flödena läggs upp effektivt, hur vi arbetar i systemet och hur vi hanterar materialet i den nya strukturen.
Som person är du en kompetent, noggrann, kvalitetsmedveten och arbetsvillig lagspelare som tar stort personligt ansvar och gillar ordning och reda samt har, och ger, energi. Vi sätter stor vikt på din personlighet, att du passar in i vårt gäng. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.
Du skall givetvis ha B-körkort och truckkort, gärna utbildad i ADR. C-körkort är en fördel.

Information och kontakt
För mer information om tjänten kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår