Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Underhållsreparatör

Nu söker vi en underhållsreparatör till Kiviks Musteri på det vackra Österlen.

UnderhållsreparatörOm företaget
Vårt familjeföretag har funnits i Kivik sedan 1888, då Henric Åkesson planterade våra första äppelträd. Vi finns kvar på samma plats, med Hanöbukten på den ena sidan, Stenshuvuds Nationalpark på den andra och våra äppelodlingar på den tredje. Med fem generationers samlade hantverksarv gör vi idag fortfarande must, cider och annat gott i samma anda och med samma passion.
Läs mer om företaget på www.kiviksmusteri.se

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsreparatör på Kiviks Musteri bidrar du till ett optimalt maskinutnyttjande för all utrustning inom avdelningarna Brik och Blandning. Du kommer att ingå i Underhållsteamet och rapporertera till Underhållschefen.

Arbetsuppgifter:
- Genomförande av planerade FU
- Felsökning och avhjälpande akuta åtgärder, både mekaniska och lättare elektriska
- Finjustering av maskininställningar
- Problemlösning
- Stöd till operatörer på skiftet
- Initiering och genomförande av förbättringsaktiviteter

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, inom tillverkande industri. Du har erfarenhet av att arbeta med ventiler och pumpar inom livsmedel. Även svarvning och svetsning är bekant för dig.

Har du erfarenhet av underhållssystemet Tekla är det ett plus. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift och är även familjär med engelska språket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper: Du har lätt för att samarbeta med alla i organisationen samtidigt som du är självgående och drivande i dina arbetsuppgifter. Vidare är du en problemlösare som trivs i ett fartfyllt tempo för att serva interna och externa kunder. Vi erbjuder en tjänst på ett spännande företag med stark tillväxttakt och trevliga kollegor.


Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina eller Sebastian.

Tillträde enligt överenskommelse

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Tjänstgöringsort

Simrishamn (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår