Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kalkylator / Entreprenadingenjör

Kalkylator / Entreprenadingenjör


Nu söker vi en Kalkylator / Entreprenadingenjör till S-Schakt i Hörby.

Om företaget
S-Schakt AB är ett familjeföretag som startade 1980 och drivs nu i 2:a generationen. Vår huvudsyssla är mark och anläggningsarbete för markanläggningsprojekt runt om i Skåne, med huvuddelen i Malmö-Lund-regionen. Arbetena sker huvudsakligen inom bygg- och kommunal sektor, men arbeten förekommer även hos privatpersoner.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen. Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kolleger är din viktigaste arbetsuppgift. Som kalkylator är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet.
Processen omfattar bland annat genomgång av förfrågningsunderlag, förprojektering, offertförfrågningar, mängdavtagning, resurs- och kapacitetstillsättning samt prissättning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du har erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom anläggningsbranschen. Du kan läsa och förstå ritningar, har B-körkort och tillgång till bil. Dessutom har du god datorvana och kunskap i Officepaketet, framför allt Word och Excel. Svenska i såväl skrift som tal behärskar du.
Meriterande är om du kan Autocad, Bluebeam och Bidcon samt har kännedom om AMA - anläggning och MER.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82 eller Sebastian Siversson, 0417-77 99 83.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är en rekrytering och S-Schakt kommer att vara din arbetsgivare.

Sista ansökningsdag 31/10 2021.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Tjänstgöringsort

Hörby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår