Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

CNC-programmerare

Nu söker vi en Heidenhain-programmerare till i-Tech Machining i Sjöbo.

CNC-programmerareOm företaget
i-Tech Machining är en traditionell, men mycket modern, mekanisk verkstad vars huvudinriktning är svarvning, fräsning, slipning, borrning, svetsning, etc.

Vi har en väldigt hög investeringstakt därför består vår maskinpark mycket moderna CNC maskiner som körs av mycket kompetenta medarbetare. Våra kunder finns inom en rad olika marknadssegment så som livsmedel, förpackning, fordon, marin, läkemedel, miljö, etc.

Vi jobbar dels som legoleverantör till externa kunder, och dels som leverantör till vårt systerbolag inom etikettering. Vår uttalade strategi är dock att inte belägga vår tillverkning med mera än 50% med produkter inom vår företagsgrupp. Vi ser det som väldigt viktigt att fortsätta vara verksamma som legoleverantör till externa kunder, detta gör att vi ständigt utvecklas och tvingas hålla oss på tårna.

Vi jobbar med de flesta förekommande material och tillhandahåller även plåt & svets och de flesta förekommande ytbehandlingar och värmebehandlingar. Vi har även möjlighet att tillhandahålla konstruktion om detta är ett behov. Läs mer om företaget på www.i-techmachining.se

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen att självständigt sköta CNC-styrda svarvar och fräsar. Att utifrån ritningar programmera, i Heidenhain, och framställa detaljer till såväl företagets egentillverkning av etiketteringsmaskiner som detaljer till externa kunder.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, har någon form av erfarenhet och/eller utbildning inom CNC-styrda maskiner. Erfarenhet av programmering i Haidenhain är meriterande.
Du trivs i verkstadsmiljö, är noggrann och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du behärskar svenska i tal och skrift, har bil och körkort.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi kommer att läsa ansökningar och kalla till intervjuer löpande, så ansök direkt!

Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan Personal som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos i-Tech Machining.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Tjänstgöringsort

Sjöbo (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår