Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

CNC-operatör / verktygsmakare

CNC-operatör / verktygsmakare


Nu söker vi en CNC-operatör / verktygsmakare till Scanjet Marine & Systems i Sjöbo.

Om företaget
Scanjet Marine & Systems AB är världsledande och innovativ av produkter för bl a Marina och Industriella applikationer. Koncernen är svenskägd, med egna kontor i Singapore, England, Norge, Holland, Polen och nu även i Indonesien. Scanjet har ca 140 anställda i koncernen med en årlig omsättning på 300 MSEK.
Läs mer om företaget på scanjet.se.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner. Men även manuell svarvning och fräsning, montering, testning och andra vanliga verkstadsuppgifter förekommer. Då det mest är små serier, prototyper, blir det mycket riggning och programmering. Styrsystem som används är Fanuc, Heidenhain och Mori Seiki.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning och/eller har jobbat med styrda maskiner. Du trivs i en verkstad och är inte rädd för utmaningar.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Vill du veta mer? Kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde enl överenskommelse.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal men förväntas övergå i anställning hos Scanjet Marine & Systems AB.

Ansök direkt eftersom vi läser CV och kallar till intervjuer löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-15

Tjänstgöringsort

Sjöbo (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår