Tillbaka till sök
Utgått jobb

Maskinoperatörer

Maskinoperatörer

Om företaget
UBD Cleantech, en del av Autocirc.
Autocirc uppdrag tillsammans med deras dotterbolag är att optimera återanvändningen av bildelar och skapa förutsättningar för en cirkulär ekonomi och en hållbar framtid.

UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät, inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin.

Vår affärsidé: Vi erbjuder fordonsindustrin miljö-mässigt och finansiellt attraktiva komponenter som genom professionell renovering återställs enligt tillverkarnas kvalitetsspecifikationer.

Vår vision: Genom att erbjuda högteknologiska renoveringslösningar, processäkrad kvalitet och en kostnadseffektiv produktion med minimal miljö-påverkan skall UBD bli Europas ledande renoveringsföretag av vitala fordonsdetaljer inom valda verksamhetsområden.

Vår affärsstrategi: Etablera långsiktiga och för alla parter lönsamma samarbetsavtal genom en stadig tillväxt av förstklassiga produkter, hög service, effektiv logistik och minskad global miljöpåverkan.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att vara delaktig i UBDs produktion. Du jobbar med inställning och övervakning av maskinerna. Du kommer även att jobba med enklare montering och demontering.
Tvåskifts-arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill jobba inom produktion. Du gillar att lära dig nya saker och är en engagerad medarbetare.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsterna kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde av tjänsterna sker löpande under sommaren.

Tjänsterna börjar som provanställningar hos Wikan Personal men förväntas övergå i tillsvidareanställning hos UBD Cleantech.

Ansök direkt då vi läser alla ansökningar, och kallar till intervjuer, löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Tjänstgöringsort

Höör (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår