Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Sjöbo)

Verkstadssmed

Verkstadssmed


Nu söker vi en verkstadssmed till Stål & Plåt i Sjöbo AB.

Om företaget
Stål & Plåt utför all typ av smide, stål, aluminium och rostfritt. Allt från stålstommar, pelare, räcken, trappor, inbrottsgaller, samt reparationer av alla slag.

Stål & Plåt grundades 1984 av bröderna Jönsson. Sedan 2011 drivs det vidare av sonen Nicklas. Tack vare ett gediget kunnande och bred kompetens kan vi erbjuda våra kunder en trygg service. Vi utför alla våra uppdrag efter kundens önskemål. Certifierade enligt EN 1090-1 ISO 3834-3.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av det mesta inom smidesarbete, såsom svetsning, kapning, bockning, sågning och liknande. Såväl inne egna verkstaden som ute hos våra kunder runtom i Skåne. Du utgår från verkstaden i Sjöbo varje dag.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning, framför allt pinne och rörtråd, och smidesarbete. Du är van att jobba utifrån ritningar.
Då man ofta jobbar i par är det viktigt att du gillar att samarbeta. Du är engagerad, noggrann och brinner för att tillverka.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är 30/9.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Tjänstgöringsort

Sjöbo (Skånes län)

Kontaktpersoner
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår