Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Ystad)

Konstruktör / Maskiningenjör

Konstruktör / Maskiningenjör


WME Mechanics i Ystad växer och behöver nu anställa en Konstruktör / Maskiningenjör.

Om företaget
WME Mechanics finns i rymliga verkstadslokaler i Ystad. Verksamheten har sitt ursprung och fokus inom högkvalificerad svetsning, men innefattar även kapaciteten inom CNC-fräsning, CNC-svarvning, plasma & gasskärning, måleri & bläster, NC-kapning samt klippta/bockade/skurna detaljer. WME arbetar i svart, aluminium och rostfritt stål.

Styrkan i bolaget är den stora maskinparken och de obegränsade möjligheterna. Med hjälp av den senaste 3D-tekniken skapas ritningar och modeller helt utifrån kundens behov och önskemål. Affärsområdena är ständigt under avancerad utveckling och uppdragen är aldrig varken för små eller för stora.

WME tar hand om kunden hela vägen ? från idé till produktion, men tar även ansvar för framtiden, underhållet och den service som krävs.
Läs mer om företaget på www.wmem.se.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär bl a att utifrån ritningar resonera med dina medarbetare, inte minst verkstadspersonalen, om hur tillverkningen av produkten ska utföras. Ritningarna kommer ofta direkt från kund och kan komma att behöva förbättras för att ge bättre slutprodukt. Du kommer också att jobba med framtagning av ritningar, utefter kundernas önskemål. Allt från mindre detaljer till hela maskiner tillverkas på WME Mechanics. Att planera arbetet tillsammans med de olika avdelningarna; montering, svets, skärande bearbetning och lackering, kommer också att ingå i tjänsten.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har någon form av ingenjörs-/konstruktionsutbildning, och/eller motsvarande erfarenhet. Du är en nyfiken själ som brinner för tekniska lösningar. Du har jobbat i Solidworks och med CAD-ritningar, 3D. Kanske har du precis avslutat din utbildning och är redo att kasta dig ut och praktisera allt du lärt dig?
Du måste vara en lagspelare, eftersom ett samarbete med de olika delarna av företaget krävs för ett lyckat resultat.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos WME Mechanics. Vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd då rollen kräver fysisk närvaro.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2022-09-30. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Tjänstgöringsort

Ystad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår