Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Tomelilla)

Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare


Nu söker vi en anläggningsarbetare till CM Mark och Anläggning i Spjutstorp, för arbete i sydöstra Skåne.

Om företaget
Jag som driver CM Mark&Anläggning heter Christian Mårtensson och är född 1993. Jag har på olika sätt varit involverad i branschen sedan 15 års ålder, och detta är ett yrke som jag brinner för.
År 2012 tog jag studenten från Malenagymnasiet, där jag gick transport med inriktning anläggning.
Efter anställning på ett befintligt bygg och anläggningsföretag på Österlen, så tog jag beslutet att starta upp mitt eget företag år 2015.
CM Mark&Anläggning är från början en enskild firma som numera blivit ett aktiebolag som är baserad i Spjutstorp, Tomelilla.
Vi innehar alla försäkringar och intyg som krävs för branschen, och i dagsläget har firman 10 anställda.
För oss så är det otroligt viktigt att kunden ska känna tillit till både oss som personer och vårt arbetsutförande. Att hålla datum och tider som utlovat är också väldigt viktigt och något som vi håller hårt på.
Vi arbetar effektivt, noggrant och med stor kärlek till det vi gör.Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär det mesta inom mark- och anläggningsarbeten, såsom grävning, plattsättning, grunder, dränering mm. Vi har även snökörning till Simrishamns kommun och till olika fastighetsbolag i regionen.
Arbetstid dagtid men vid snö- och halkbekämpning kan kväll/natt förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som vill jobba med anläggningsarbete. Du är van vid att hugga i och att jobba självständigt. Har du tidigare erfarenhet av anläggning och/eller entreprenadmaskiner är det ett plus.
Som person är du pålitlig, noggrann och gillar att jobba utomhus. Det krävs att du är en social och serviceinriktad person då man träffar på många kunder i arbetet, varav flera är privatpersoner. Du behärskar svenska i tal och skrift och har bil och körkort.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82.

Tillträde enl överenskommelse.

Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan Personal, men förväntas övergå i tillsvidareanställning hos CM Mark och Anläggning.

Ansök direkt då vi läser alla ansökningar, och kallar till intervjuer, löpande! Sista ansökningsdag är 16/10, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-16

Tjänstgöringsort

Tomelilla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår