Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Malmö)

Grovarbetare

Grovarbetare


Nu söker vi en grovarbetare till ett byggindustri-företag i Malmöregionen.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att vara med i framtagningen av byggkonstellationer, främst till utemiljöer. Du kommer att mura, armera och bygga ihop företagets produkter.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar att jobba fysiskt. Du har erfarenhet av bygg i någon form. Du har kanske renoverat hus? Murat? Truckkort, traverskort och erfarenhet av ritningsläsning är meriterande.
Du har lätt för att hugga och i och för att lära dig nya saker. Kvalitetsmedveten och engagerad är utmärkande drag hos dig.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian, 0417-77 99 83.

Tillträde enl överenskommelse.

Sök direkt eftersom vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 20/10.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-20

Tjänstgöringsort

Malmö (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår