Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Kävlinge)

Golvspacklare / Flytspacklare

Golvspacklare / Flytspacklare


Nu söker vi ett antal nya medarbetare som ska ingå i arbetslag, om tre-fyra personer, med huvudarbetsuppgift utläggning av flytspackel / avjämningsmassa.

Om företaget
K-Prefab AB är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. I dagsläget är vi ca 600 anställda och omsätter 1,2 miljarder.

K-Prefab AB har nyligen förvärvat GH Sydgolv, en specialist på avjämning av betonggolv. GH Sydgolvs verksamhet stärker K-Prefabs erbjudande till sina kunder av betongstommar. GH Sydgolv omsätter ca 50 miljoner, med ett 20-tal anställda.

GH Sydgolv AB är ett företag som har miljö, hälsa och god service som sitt valspråk. Med den senaste tekniken från TM Progress, och den modernaste maskinparken kan vi alltid vara steget före. Efter 25 år i branschen så upplevs vi att vara det självklara valet för återkommande kunder och det är vi stolta över.

Vi lägger på alla typer av golv med cementbaserade, gipsbaserade avjämningsmassor, vi utför även målade golv för de som vill ha ett enhetligt utfört golv, vi lackar även golv för att få ett lättstädat underlag.

För att möta marknadens ökande efterfrågande i samband med samgåendet med K-Prefab behöver vi stärka organisationen i alla led.

GH Sydgolv AB har kollektivavtal med Byggnads och följer därmed Byggnads avtal gällande ersättningar.

Dina arbetsuppgifter
Som golvspacklare jobbar du i ett team om tre-fyra personer. Du jobbar med projekt i olika storlekar.

Följande tre yrkesroller söker vi:
Höjdsättare: Du gör förarbetet; grovstädar, mäter, höjdsätter och primar golven.
Golvspacklare: Innebär att vara en i besättningen på pump-bilen vars uppgift är att flytspackla, lägga fall och planlägga golven.
Justerare: Efterbearbeta, justera, fallspackla och färdigställa golven.

Ditt team startar arbetsdagen i Kävlinge, beger sig till aktuell kund och möter sen upp övriga kollegor på företaget i slutet av dagen. Körersättning från hemmet till Kävlinge utgår.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som inte är rädd för att jobba fysiskt. Du är noggrann och jobbar bra i ett team. Att lära dig nya arbetsuppgifter ser du som positivt. Har du tidigare jobbat med någon av arbetsuppgifterna som nämns ovan är det ett plus.

Du har bil och körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid hos GH Sydgolv. Tillsättningar sker efter överenskommelse men uttagningen av kandidater sker löpande, så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 2022-10-20.

För mer information om tjänsterna kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83, eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-20

Tjänstgöringsort

Kävlinge (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår