Tillbaka till sök
Utgått jobb

Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker


Murtra Nonwoven i Ystad fortsätter växa och behöver utöka med en underhållsmekaniker till.

Om företaget
På Murtra Nonwovens (MNW) tillverkar vi non-woven tyger och distribuerar dem för användning inom flera sektorer: bilindustri, medicin, vätskefiltrering, konstruktion och jordbruk, bland annat.

Vårt sortiment av fibertyg är brett och utvecklas ständigt. Därför är Murtra Nonwovens, med sina två produktionsanläggningar i Piera (Barcelona ? Spanien) och Ystad (Skåne län ? Sverige) ett av de ledande företagen inom sin bransch.

Dessutom har vi på Murtra Nonwovens en egen FoU-avdelning där nya varianter av nonwovens designas, testas och utvecklas. Funktionen för denna avdelning är tydlig: att skapa exakt det material som vår kund behöver.

Murtra Nonwovens är en del av Murtra Group, ett världsomspännande riktmärke inom textilsektorn som verkar i 4 divisioner: Industrial, Decoration, Non-Woven och Lab.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet som underhållsmekaniker innebär att du kommer att arbeta med såväl underhåll som akut service på Murtras tillverkningsmaskiner. Tillsammans med dina kollegor på underhållsavdelningen ser ni till att maskinerna fungerar så att produktionen flyter så problemfritt som möjligt. Det kan innebära att du servar och byter ut mekaniska reservdelar. Eller att du kapar, bockar, svetsar kringutrustning och liknande verkstadssysslor.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att trivas i tjänsten bör du ha någon form av mekanisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som mekaniker. Du är hungrig på nya utmaningar och att hitta nya lösningar, tillsammans med dina kollegor.
Du behärskar svenska i tal och skrift och bor inom pendlingsavstånd från Ystad.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Sebastian Strömberg 0417-77 99 85.

Tillträde enl överenskommelse.

Tjänsten börjar med provanställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i anställning hos Murtra Nonwovens.

Ansök direkt eftersom vi läser alla ansökningar, och kallar tlil intervjuer, löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-11-30.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-11-30

Tjänstgöringsort

Ystad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår