Tillbaka till sök
Utgått jobb

Kundmottagare/Skruvare

Kundmottagare/Skruvare


Nu söker vi en Kundmottagare/Skruvare till Eklinders Bilrikt i Tomelilla.

Om företaget
Eklinders Bilrikt AB drivs sedan 1995 av Mikael Eriksson, med två anställda.

I företaget finns lång samlad yrkeserfarenhet och gedigen kompetens. Vårt fokus ligger självklart alltid på att få nöjda kunder.


Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär huvudsakligen att ta emot kunder, svara i telefon och boka tider, ha kontakt med försäkringsbolag och göra kostnadskalkyler. Men du kommer även att hämta reservdelar, göra enklare montering och hjälpa till i verkstaden när det behövs.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har kunskap om bilar, men du behöver inte vara bilmekanikerutbildad. Du är serviceinriktad och duktig på administration och kostnadsuträkningar. Du är noggrann och strukturerad med tummen på rätt ställe.
Du behärskar svenska språket i tal & skrift.

Information och kontakt
För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-02

Tjänstgöringsort

Tomelilla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår