Tillbaka till sök
Utgått jobb

Lagerarbetare till ett företag i Simrishamn

Lagerarbetare till ett företag i Simrishamn

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer mestadels bestå av att plocka specifika ordrar med ledstaplare på företagets lager. Med trucken lastar och lossar du även bilar. Till arbetsuppgifterna hör också in- och utleveranser i lagerhanteringssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker måste ha giltig behörighet för ledstaplare och meriterande är om du har även för motviktstruck. Du har erfarenhet av att plocka ordrar och har ett sinne för noggrannhet. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat i något lagersystem, dataregistreringar och rapporteringar mm.

Du är en driven, noggrann och pålitlig person som har ett helhetstänk och gillar att jobba i ett högt tempo.

Information och kontakt
Tjänsten börjar som en provanställning hos Wikan Personal, men förväntas övergå i tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Tillträde snarast. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna direkt!

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Persson 0417-77 99 84 eller Sebastian Siversson 0417- 77 99 83

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-16

Tjänstgöringsort

Simrishamn (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår