Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Sjöbo)

Maskinbearbetare

Maskinbearbetare


Scanjet Marine i Sjöbo, en del av Alfa Laval, befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Det innebär nya projekt och nya möjligheter! Därför behöver vi anställa ytterligare en CNC-operatör till vår verkstad.

Om företaget
Scanjet Marine & Systems AB är världsledande och innovativa inom produkter för bland annat Marina och Industriella applikationer. Koncernen ingår i Alfa Lavals Marina division och har egna kontor i bland annat Sjöbo, Göteborg, Singapore, England, Norge, Holland, Polen, Bulgaren och Indonesien. Scanjet har ca 140 anställda i koncernen med en årlig omsättning på 300 MSEK.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att vara delaktig i nytillverkning och vidareutveckling av företagets produkter. Att stötta upp produktionen med framtagning av prototyper och fixturer.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse av att lära dig mer inom industrin, och har viljan att bli självgående i framtagningen av företagets detaljer. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom verkstad.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83, eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid.

Ansök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31/1.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Tjänstgöringsort

Sjöbo (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår