Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Eslöv)

Mekanisk montör

Mekanisk montör


Nu söker vi en montör till till Delvators verkstad i Eslöv.

Om företaget
Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar och hjullastare. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator-sålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filial i Stockholm och Härnösand och ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.
Läs mer om företaget på delvator.se.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering av kundanpassade, eller standardiserade, entreprenadmaskiner. Arbetet är väldigt omväxlande och du har möjlighet att följa flertalet projekt och prototyper, från idé till färdig maskin.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett gediget maskin-intresse. Du har erfarenhet av att jobba med maskiner och montering, gärna med tyngre fordon. Har du kunskap inom hydraulik, el och mekanik är det en stor merit.
Du är en person som är ansvarsfull, noggrann och har ett stort kvalitetstänk. Du är allmänt händig och gillar utmaningar och problemlösning.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian, 0417-77 99 83.

Tillträde enl överenskommelse.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal, men förväntas övergå i anställning hos Delvator.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 31/1.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår