Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Ystad)

Svetsare

Svetsare


WME Mechanics i Ystad växer och behöver nu anställa svetsare.

Om företaget
WME Mechanics finns i rymliga verkstadslokaler i Ystad. Verksamheten har sitt ursprung och fokus inom högkvalificerad svetsning, men innefattar även kapaciteten inom CNC-fräsning, CNC-svarvning, plasma & gasskärning, måleri & bläster, NC-kapning samt klippta/bockade/skurna detaljer. WME arbetar i svart, aluminium och rostfritt stål.

Styrkan i bolaget är den stora maskinparken och de obegränsade möjligheterna. Med hjälp av den senaste 3D-tekniken skapas ritningar och modeller helt utifrån kundens behov och önskemål. Affärsområdena är ständigt under avancerad utveckling och uppdragen är aldrig varken för små eller för stora.

WME tar hand om kunden hela vägen ? från idé till produktion, men tar även ansvar för framtiden, underhållet och den service som krävs.
Läs mer om företaget på www.wmem.se.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att svetsa, allt ifrån detaljer till hela konstruktioner, efter givna ritningar. Mest MIG och MAG, men även TIG-svetsning förekommer.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har någon form av utbildning och/eller erfarenhet av svetsning. Här finns plats både för dig som är nybörjare i yrket och för dig som har stor erfarenhet.
Du är en lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos WME Mechanics. Vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd då rollen kräver fysisk närvaro.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 15/2. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-15

Tjänstgöringsort

Ystad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår